Pripsė. Raitelis
Pranešimų skaičius : 61 Join date : 2009-12-22
| Temos pavadinimas: Vandens vaikštynė. Pir. 01 04, 2010 12:02 pm | |
| Vandens vaikštynė. Įvedu žirgą į vaikštynę, uždaromos durelės ir paspaudžiamas mygtukas. Po lėto ima piltis vanduo. Tuo pačiu įsijungia takelis, jo greitis - vidutinis žirgo žinginės greitis. Ši procedūra stiprina kojų, pečių, krūtinės bei užpakalio raumenis. Praleistas laikas čia, dvigubai efektyvesnis nei ant įprasto grunto. | |
|
Leey. Raitelis
Pranešimų skaičius : 86 Join date : 2009-12-22
| Temos pavadinimas: Re: Vandens vaikštynė. Antr. 01 05, 2010 8:27 am | |
| Po treniruotės su Mr Hot Stuff grįžome į arklides. Greitai nubalnojau juočkį. Užmečiau gūnia ir uždėjau kantariuką. Arklidėmis patraukėme į vandens vaiktynę.Įvedžiau zuikį į vaikštynę. Nustačiau programa. Mr Hot Stuf. Pajudėjo. Po kokiu 15 min. Išleidau Mr Hot Stuff. užmečiau gūnia. Nupėdinom link maudyniu vietos. | |
|
Gintarijus Raitelis
Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2010-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Vandens vaikštynė. Antr. 01 26, 2010 9:59 am | |
| Atkulniuojam čia su Perry Lee.Įeinam į patalpą,įsijungiam šviesas.Perris akylai stebi vandens vaikštynę. - Taip taip,tu čia eisi.Pamatysi,bus visai smagu ,- nusišypsau. Nuimu Perriui poponą,padedu ant suoliuko.Atidarau vartelius.Glostydama ir ramindama įvedu žirgą į vaikštynę.Šis žiūri į mane klausiamu žvilgsniu. - Juk viskas gerai,aš neišeisiu ,- nusijuokiu. Vis dar teberamindama Perrį,įjungiu kompiuteriuką.Pradeda piltis vanduo.Žirgas kelis kartus sužvengia,bet galiausiai nusiramina.Netrukus jis jau eina.Eina,taškydamas vandenį į visas puses.Jam tai pasirodo taip linksma,kad net ima strykinėti.Bet,pamatęs,kaip tai sunku,nusiramina ir susitelkęs eina.Staiga prisimena,kad aš čia ir atsisuka.Aš nusijuokiu,nes jis lyg kviesdamas pažaisti mosuoja galva. - Juk sakiau kad bus smagu.Visai nieko,ane? Taip praeina pusvalandukas.Sustojus takui Perris suprunkščia.Išsipila vanduo ir pradeda pypsėti kompiuteriukas.Atsidarau vartelius ir išvedu žirgą.Užmetu poponą prieš tai perbraukusi ranka per žirgo nugarą. - Pasportavai normaliai. Išeinam namo. | |
|
Gintarijus Raitelis
Pranešimų skaičius : 62 Join date : 2010-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Vandens vaikštynė. Pen. 03 19, 2010 6:10 pm | |
| Atvedu čia Champion.Kadangi seniui šio aparato pažindint nereik,tai iškart įvedu jį ir uždarau bortelį.Įjungiu kompą ir palieku.Grįžtu po 30 min. - Sveiks,kaip sekas? - paklausiu. Kaip tik tuo metu supypsi kompas ir prašo išvesti žirgą.Tą ir padarau.Užmetu poponą ir einam į SPĄ. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vandens vaikštynė. | |
| |
|